torsdag 7 juli 2011

Cheesecake med rabarber

Idag blev det Cheesecake med rabarber. När jag va och handlade hittade jag Kesella Kvarg Rabarber och tyckte; Mmmm... Undra vad man kan hitta på med det.. Så när jag kom hem hittade jag ett recept med det och provade.. Det va väl ok tyckte jag, maken och min store son gillade det mycket mer än jag..  =)

Ingredienser


8-10 bitar
10 digestivekex
75 g Svenskt Smör från Arla

500 g Arla Köket Kesella® kvarg rabarber
3 äggulor

 
Gör så här 
 
Sätt ugnen på 175°. Hacka samman kex och smör i en matberedare. Tryck ut det i en form med löstagbar kant ca 23 cm i diameter. Rör samman kvarg och äggulor till en jämn smet. Bred ut smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min.

Inga kommentarer: